۳۱ تیر ۱۴۰۴
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار:

چابهار، قطب نوظهور تولید تجهیزات پزشکی در مناطق آزاد

مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این منطقه در حوزه‌های سلامت‌محور، از گسترش زیرساخت‌های تولید و ترخیص کالاهای بهداشتی در این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرنگار افق بازار مدیر مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار با اشاره به ظرفیت‌های گسترده این منطقه در حوزه‌های سلامت‌محور، از گسترش زیرساخت‌های تولید و ترخیص کالاهای بهداشتی در این منطقه خبر داد.

وی با بیان اینکه چابهار در حال حاضر بیشترین تعداد کارگاه‌های تولیدی مواد غذایی را در بین مناطق آزاد کشور داراست، افزود: «از میان 28 کارگاه فرآوری برنج با ماده اولیه خارجی، 20 واحد در منطقه آزاد چابهار فعال هستند. همچنین حدود 10 برند معتبر چای، از جمله چای طلا و چای سوفیا، در این منطقه تولید می‌شود.»

به گفته این مقام مسئول، اخیراً یک کارگاه فرآوری یونیت‌های دندانپزشکی نیز در چابهار به مرحله بهره‌برداری رسیده که اقدامی نو در راستای توسعه تجهیزات پزشکی در جنوب شرق کشور محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: «در حوزه سلامت، با توجه به شیوع بیماری‌هایی مانند تب دنگی در منطقه، اقدامات پژوهشی و درمانی در حال اجراست. همچنین مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی کشور در چابهار فعال بوده و مطالعات گسترده‌ای در حوزه‌های دریا‌محور انجام می‌دهد.»

مدیر غذا و دارو منطقه آزاد چابهار همچنین از فعالیت گسترده اداره کل گمرک این منطقه خبر داد و گفت: «چابهار تنها منطقه آزاد دارای مجوز تخصصی بررسی واردات و صادرات کالاهای سلامت‌محور است. طی 12 روز گذشته، بیش از 175 هزار تن کالای بهداشتی و اساسی از این منطقه ترخیص شده است.»

وی همچنین به تجهیز یکی از پیشرفته‌ترین آزمایشگاه‌های مرجع جنوب شرق کشور در چابهار اشاره کرد و گفت: «95 درصد کنترل کیفی کالاهای سلامت‌محور به‌صورت مستقل در همین منطقه انجام می‌شود.»

در ادامه، وی از توسعه قابل توجه زیرساخت‌های این منطقه نیز خبر داد و گفت: «وسعت منطقه آزاد چابهار از 14 هزار هکتار به بیش از 85 هزار هکتار افزایش یافته است. گسترش اسکله‌ها، توسعه گمرک و تکمیل راه‌آهن از جمله پروژه‌های مهم در دست اجراست که تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهند رسید.»

او با تأکید بر موقعیت استراتژیک بندر چابهار به عنوان نزدیک‌ترین بندر اقیانوسی ایران، خاطرنشان کرد: «این منطقه، دروازه‌ای مهم برای واردات و صادرات کالا به کشورهای آسیای میانه، شبه‌قاره هند و حاشیه خلیج‌فارس محسوب می‌شود.»

در پایان، وی به حضور پررنگ سرمایه‌گذاران خارجی در چابهار اشاره کرد و افزود: «بیش از 1500 سرمایه‌گذار خارجی در منطقه فعال هستند. صدور کارت اشتغال برای اتباع خارجی و ارائه مشوق‌های سرمایه‌گذاری بر اساس نوع و حجم سرمایه‌گذاری، از جمله اقدامات حمایتی سازمان منطقه آزاد چابهار برای جذب سرمایه خارجی بوده است.»

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

فاطمه باقری

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

پیشنهادات تیتر صنعت

  • شرکت‌های صنعتی و معدنی
  • شرکت‌های بیمه
  • بانک‌ها

شرکت توسعه صنعتی و معدنی صبانور

1 ماه پیش

شرکت توسعه معدن و فلزات گهر زمین (کگهر)

1 ماه پیش

شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر

1 ماه پیش

شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر

1 ماه پیش
لوگو شرکت بیمه میهن روی دیوار

شرکت بیمه میهن

4 هفته پیش
لوگو بیمه دانا روی دیوار

شرکت بیمه دانا

4 هفته پیش
لوگو بیمه ایران

بیمه ایران

1 ماه پیش

بیمه تامین اجتماعی

1 ماه پیش
لوگو سازمان موسسه اعتباری ملل

موسسه اعتباری ملل

1 ماه پیش
لوگو بانک تجارت

بانک تجارت

1 ماه پیش

بانک صادرات ایران

1 ماه پیش

بانک ملی

1 ماه پیش